آبنبات‌های فصل:
وقتی به زمستون و بارون و برفش فکر می‌کنیم هم، سوزِ سرمای ناجوانمردانه‌ش ناغافل از میونشون میاد بیرون که جوابش فقط می‌تونه یه لیوان چایِ گرم میونِ دست‌هامون باشه؛ که گرماش رو آروم‌آروم به وجودمون هدایت کنه.
اما این جواب می‌تونه کامل‌تر هم بشه؛ وقتی چند دونه آبنبات خوش‌طعم هم کنارش قرار بگیرن.
ما از طرف سرآشپزمون، براتون چند تا پیشنهاد زمستونه داریم:

آبنبات به‌لیمو:
یه توصیه‌ی مادربزرگونه هست که می‌گه: “به‌لیمو رو دستِ کم نگیر عزیزجان!” و درست هم می‌گه.
به‌لیمو باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شه و به همین دلیل یکی از پیشنهادهای ما برای این روزهای سرده.
اگر سرما خوردید هم می‌تونید رو به‌لیمو حساب کنید، چون به خروج خلط از دستگاه تنفسی و هم‌چنین کاهش تب کمک می‌کنه.
علاوه‌بر این‌ها کمک به هضم غذا و آرامش معده هم از تاثیرات دیگه‌ی به‌لیمو هستن که به این ترتیب وعده‌های غذایی می‌تونن لذت‌بخش‌تر باشن.
مصرف به‌لیمو اضطراب رو هم کاهش می‌ده و خلاصه که یه لیوان چای به همراه آبنبات به‌لیمو می‌تونه عصر زمستونیتون رو گرم و آروم ‌کنه.

آبنبات هل‌دار:
هل به ملکه‌ی ادویه‌ها معروفه. و آبنبات هل‌دار هم در قلمرو آبنبات‌ها برای خودش سلطنتی به پا کرده و از طعم‌های پرآوازه و محبوبه. اما این‌ها فقط به خاطر عطر و طعم خوب هل نیستن و اگر با هل بیشتر آشنا بشید، متوجه می‌شید که جایگاهی که درش قرار داره، مثال خوبی برای شایسته‌سالاریه.
هل خواص ضدآسم داره و به بهبود گردش خون و سم‌زدایی بدن کمک می‌کنه.
هم‌خاصیت داروی اکسپکتورانته و سینوس‌ها و برونش‌ها، بینی و سینه رو از خلط و ترشحات اضافی پاک می‌کنه و برای درمان گلودرد هم موثر عمل می‌کنه.
هل ضدافسردگی هم هست و در زمستون که خورشید رو کمتر می‌بینیم، سگِ سیاه افسردگی رو ازمون دورتر می‌کنه.
تاثیر این گیاه در پیشگیری از سرطان روده‌ی بزرگ و بیماری‌های دستگاه گوارش و هم‌چنین سلامت قلب و عروق باعث می‌شن که آبنبات هلدار پیشنهاد ما برای شما باشه، اون هم نه فقط برای زمستون، بلکه آبنباتی برای تمام فصول.

آبنبات هل و کنجد:
کنجد یه منبع خوب از ویتامین‌ها و موادمعدنی مانند آهن، فیبر و منیزیم محسوب می‌شه، سرشار از فیتواسترول‌های کاهنده‌ی کلستروله و به تنظیم فشار خون هم کمک می‌کنه.
علاوه‌بر این‌ها خواص ضدسرطانی هم داره و به چربی‌سوزی هم کمک می‌کنه.
اگه طرفدار دانه‌های روغنی هستید، آبنبات هل و کنجد می‌تونه انتخاب خوش‌طعم و مخصوص شما باشه.

آبنبات دارچین و زنجبیل:
دارچین و زنجبیل، هر دو، باعث بهبود عملکرد مغز می‌شن و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی رو هم کاهش می‌دن.
علاوه‌بر این‌ دارچین به دلیل دارابودن ترکیب‌های ضدخارش و کاهش تولید هیستامین در بدن، مقابله‌کننده‌ی خوبی با آلرژیه و در کنترل آسم هم مفیده. زنجبیل هم یه آنتی‌هیستامین طبیعیه که عطسه و آبریزش بینی همراه با آلرژی رو کمتر می‌کنه.
روغن مخصوصی که در دارچین وجود داره، از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می‌کنه. زنجبیل هم برای سرماخوردگی و آنفولانزا مفیده. اینطوریه که ترکیب دارچین و زنجبیل می‌تونه کاری کنه که زمستون همه چی امن و امان باشه.
آبنبات دارچین و زنجبیل کنار لیوان چایتون، می‌تونه یه سلاح برای مقابله با سرماخوردگی‌هایی باشه که در کمینند.

۴ دیدگاه

  1. کمتر مجموعه‌ای دیده میشه که برای آبنبات محتوا بنویسه و اون رو به این شکل معرفی کنه... من افتخار میکنم که آبنبات استانم به این شکل داره به همه معرفی میشه. خداقوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی محصولات